Motocross

Final Virgin Trophy Cup

”Virgin Trophy Cup”

Vännäs motorklubb kommer under sommaren 2017 att anordna en nybörjar cup med start den 1/7.

Cupen kommer bestå av fem deltävlingar och kommer att ha premiär lördag 1/7 med fortsättning torsdagar 13/7, 3/8 och 24/8. Avslutningen är söndagen den 10/9

Välkomna både killar och tjejer!

Regler & förutsättningar

Virgin Trophy Cup

”Virgin Trophy Cup”

Cupen kommer bestå av fem deltävlingar och kommer att ha premiär lördag 1/7 samt fortsätta med tre torsdagskvälls tävlingar och en cup-avslutning på en lördag, datum för dom deltävlingarna återkommer vi med.

Välkomna både killar och tjejer!

Regler & förutsättningar

Motocrossbanan öppen

Vi provar att åka Onsdag kvällar kl 17,30-19,30 och Lördagar kl 11,00-15,00 fram tills det blir för mycket snö på banan.

Motocrossbanan

Den 1maj öppnar vi motocrossbanan för säsongen

kolla in motocrossfliken för att kolla vad som gäller för att åka hos oss, regler avgifter osv.

Välkommen /Crossektionen

Motocrossbanan

Till er som kört runt med "jeepen" på motocrossbanan.

Motocrossbanan!

På lördag den 25:e kommer vi öppna crossbanan för åkning mellan kl 11-14..

100:-/ hoj samt svemoansluten klubb som vanligt (går att lösa medlemskap på plats)

Välkommen/ crossektionen

Årets Motocrossklubb !!

VMK blev utsedd till årets motocrossklubb 2012 på ÖNM SVEMO:s årsmöte den 24/

Motocrossbanan är STÄNGD för säsongen!!

Banan är stängd för i år.

Tack alla för säsongen som gått. Det har varit en fröjd att se ALLA nya och "gammla" hojåkare i år..

Hoppas vi ses till våren.

/crossektionen..

Subscribe to RSS - Motocross